Το ταξίδι στην Αμερική και το τηλεοπτικό της μέλλον 

Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά για την Ελένη Μενεγάκη και το μέλλον της στον Alpha. Όλα έδειχναν ότι η φετινή σεζόν θα είναι και η τελευταία της συνεργασίας της με τον σταθμό, ωστόσο, και πάλι, αυτές ήταν κουβέντες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Τίποτα, δηλαδή, δεν ήταν σίγουρο, απλά ακουγόταν έντονα το συγκεκριμένο σενάριο.

Πλέον, όμως, φαίνεται ότι η απόφαση που έχει πάρει η Ελένη Μενεγάκη είναι ειλημμένη και στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς θα πει αντίο στον Alpha και όχι μόνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η Ελένη Μενεγάκη από την αρχή της φετινής χρονιάς ανακοίνωσε επίσημα στον Alpha ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία τους.

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, φεύγει από τον Alpha, όμως, δεν θα συνεχίσει σε κάποιο άλλο κανάλι, καθώς η ίδια θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις.

Κανονίζει, επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ένα ταξίδι στην Αμερική με τον Ματέο Παντζόπουλο κι έπειτα θα επιστρέφει στην Ελλάδα για να συζητήσει το τηλεοπτικό της μέλλον.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της Ελένης Μενεγάκη, η απόφασή της είναι οριστική και αμετάκλητη. Δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις, μαραθώνιοι διάλογοι, ούτε κρυφά διαπραγματευτικά χαρτιά, ούτε άσσοι στα μανίκια. Συνεπώς τα περί μετακινήσεων, μειώσεων και μεταγραφών δεν ανήκαν πουθενά πέρα από τη σφαίρα των δημοσιογραφικής φαντασίας καθώς τίποτα από τα παραπάνω δεν υπήρξε αντικείμενο συζήτησης με τους ιθύνοντες του Alpha.

Η Ελένη Μενεγάκη θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και ήδη σχεδιάζει ταξίδι στην Αμερική με τον Μάκη Παντζόπουλο τον Οκτώβρη και μετά θα δει τι θα κάνει…

Πηγή : Reporter Cyprus